// deze menu's zijn voor alle gelegenheden van 12 tot 50 personen. Gelieve deze minstens één week op voorhand te bespreken.

Feestmenu

45 + 20 (cava - geselecteerde wijnen - Bru - koffie)

  • ​Welkomsthapje of welkomstbordje (+ 5)
  • Tongrolletjes in kreeftensaus
  • Roomsoep naar keuze of sorbet
  • Duroc edelvarken "Bordelaise", warme groenten en kroketten
  • Trio van nagerechten; chocoladeschuim, crème brulée en ijs met vers fruit of feestijstaart met vers fruit (+ 5)

Opties

  • Extra hapje 1.25/st.

  • Linnen servetten en tafelkleedjes 5/p.

  • Supplement hoofdschotel (bij filet mignon) 5/p.

  • Sommelier formule (2x Champagne, kasteelwijnen, water koffie) 10/p.*

  • Springkasteel gratis

  • Verzorgde menukaarten met de geselecteerde menu en wijnen gratis

  • Suggesties van de maand kunnen verwisseld worden in het menu gratis

*bovenop de all-in

Organisatie

De keuze van de gerechten dienen op voorhand gemeld te worden en worden voor het volledige banket voorzien. Elke dag m.u.v. zondag en maandag kan u bij ons terecht voor een menubespreking, gelieve wel telefonisch een afspraak te maken. Er wordt een voorschot van 10/p. gevraagd bij de menubespreking. Aanpassingen zoals allergieën en speciale diëten zijn mogelijk. Tafelschikking is belangrijk, tafels van 6-8-10-12 personen.


Vragen? Contacteer ons vrijblijvend.

DE NIEUWE LEKKERBEK // VERTROUWD MET SMAAK