// deze menu's zijn voor alle gelegenheden van 12 tot 50 personen. Gelieve deze minstens één week op voorhand te bespreken.

Gastronomisch menu

€50.00 + €25.00 (cava - geselecteerde wijnen - Bru - koffie)

  • Welkomsthapje of welkomstbordje (+ €5.00)
  • Salade met gebakken ganzenlever, gerookte eendenborst en appel
  • Kabeljauw met prei en champagnesaus
  • Rundsfilet Mignon "Bordelaise", warme groenten, kroketten
  • Ruiseleeds verwenbord of feestijstraat met vers fruit (+ €5.00)

Opties

  • Suggesties van de maand kunnen verwisseld worden in het menu // €0.00
  • Sommelier formule (2x Champagne, kasteelwijnen, water koffie) // €10.00/p.*
  • Extra hapje // €1.25/st.
  • Supplement hoofdschotel // €5.00/p. (bij filet mignon)
  • Dessertbuffet met het fijnste gebak, vruchtentaarten, soesjes, etc… // €7.50/p.
  • Springkasteel // €80.00
  • Verzorgde menukaarten met de geselecteerde menu en wijnen // €0.00
  • Linnen servetten en tafelkleedjes // €5.00/p.


​*bovenop de all-in

Organisatie

De keuze van de gerechten dienen op voorhand gemeld te worden en worden voor het volledige banket voorzien. Elke dag m.u.v. zondag en maandag kan u bij ons terecht voor een menubespreking, gelieve wel telefonisch een afspraak te maken. Er wordt een voorschot van €10/p. gevraagd bij de menubespreking. Aanpassingen zoals allergieën en speciale diëten zijn mogelijk. Tafelschikking is belangrijk, tafels van 6-8-10-12 personen.


Vragen? Contacteer ons vrijblijvend.

DE NIEUWE LEKKERBEK // VERTROUWD MET SMAAK