NIEUWJAARSMENU VAN DE CHEF
Van 3 januari t.e.m. 2 februari 2023
Heilbothaasje / spitskool / saffraansaus
of
Gandaham / avocado / rucola
Dunne lende / truffelsaus / wortel / pastinaak / frietjes
of
Catch of the day / witte wijnsaus / garnalen
Méringue van speculoos / mokka / witte chocolade
of
Kaasproeverij met Luikse stroop
€52/p
All-in formule + €20/p incl. cava Creador, geselecteerde wijnen, Bru en koffie of thee
All-in formule enkel per tafel / gerechten zijn ook apart verkrijgbaar VG €16 HG €28 NG €8
Reserveer nu!
VALENTIJNMENU VAN DE CHEF
Van 3 februari t.e.m. 2 maart 2023
Noorse skrei op Oostendse wijze
of
Duo ganzenlever: terrine met uienkonfijt en gebakken met appeltjes
Trio Duroc d'Olives varken: rugfilet, liefdeswangetje en zijn kroketje / witlooftaartje / kroketjes
of
Catch of the day / kreeftensaus / voorjaarsgroentjes / puree
Huwelijk van cuberdon rode neuzen en vanille "Bourbon"
of
Kaasproeverij met Luikse stroop
€52/p
All-in formule + €20/p incl. cava Creador, geselecteerde wijnen, Bru en koffie of thee
All-in formule enkel per tafel / gerechten zijn ook apart verkrijgbaar VG €16 HG €28 NG €8
Reserveer nu!