• Welkom op de website van De Nieuwe Lekkerbek!

OVER ONS

In uw restaurant geniet u van een ruim update aanbod aan gerechten uit de doorlopende keuken in een aangename setting. De Nieuwe Lekkerbek is reeds meer dan 9 jaar een begrip uit ervaring van het voormalige Lindenhof en De Lekkerbek in Ruiselede. Proef en geniet nu van een streepje nostalgie in 'De Nieuwe Lekkerbek'!
 

OPENINGSUREN

Dinsdag, woensdag en donderdag: van 10u tot 18u
(keuken doorlopend open, aanvang tot 17u30)

Vrijdag, zaterdag en feestdagen: van 10u tot 24u
(keuken doorlopend open, aanvang tot 21u)


Reserveer nu uw tafeltje: 051 68 75 39
 


Reserveer online

TAKE-AWAY

DE NIEUWE LEKKERBEK @ HOME
BESTEL UW FAVOURIETE GERECHTEN VIA ONZE WEBSHOP OF BEL 051 68 75 39


Aanbod:
- Dagschotels met of zonder soep en brood
- Voor-, hoofd- en nagerechten
- Koud buffet "De Nieuwe Lekkerbek"
- ...

Campers zijn ook altijd welkom op onze private parking. Meer info? info@denieuwelekkerbek.be

Smakelijk!

 


Bestel hier

VACATURES

Join the family!

Ben jij het serveerwonder of de keukenmaestro die we zoeken?

HULPKELNER (m/v)
Breng jij charme aan elke tafel en serveer je met een glimlach? Beweeg jij je sneller dan een ninja door de zaal en kan jij 3 borden in één hand balanceren? Laat ons je balans-skills zien, en word onze nieuwe serveer-ninja!

HULPKOK (m/v)
Heb je een passie voor potten en pannen, en gooi je graag de ingrediënten in het rond alsof je in je eigen kookshow speelt? Ga je een uitdaging in de keuken niet uit de weg? Zet je koksmuts op en word onze nieuwe keukenmaestro!

Dus, klaar voor een keukenavontuur? Stuur ons een DM met je CV of stuur ze door naar iben@denieuwelekkerbek.be of bel nu 051687539.

Tot binnenkort?

 

VOUCHER - KORTINGKAART

Vraag naar uw persoonlijke voucher. Met deze pre-paid betaalkaart kan u enkel en alleen betalen in De Nieuwe Lekkerbek te Ruiselede. U geniet van een rechtstreekse korting op uw rekening. Het saldo kan u raadplegen en opladen aan de balie van de inkom. Deze kaart is niet vervangbaar, bij verlies bent u helaas uw geld kwijt.

 

Deze korting is raak, uit dank voor uw vertrouwen in onze zaak!


Bekijk onze flyer

shutterstock-150111695.jpg

Tea-Room

Overheerlijke pannenkoeken en wafels, ijscoupes, verse appelbeignets, appelstrudel, moelleux van chocolade, sabayon, café glacé en diverse nagerechten.

Lees meer
delekkerbek-bistro.jpg

Bistro

Kleine kaart met pasta's van spaghetti bolognaise tot pasta scampi, salades van geitenkaas tot steak tartaar en snacks van croque monsieur tot omelet garnaal en andere snelle gerechten.

Lees meer

Restaurant

Keuken van 11u30 doorlopend open: maandmenu met keuzes , ruime kaart van steak tot rib-eye van vispannetje tot kreeft en van dinsdagmiddag tot zaterdagmiddag een dagschotel met al dan niet een soepje.

 

Lees meer
organiseer uw feest.jpg

Feesten

Voor een geslaagd feest voor u, uw familie en vrienden helpen wij u graag verder met enkele suggesties. Uiteraard staan wij ook ter beschikking om uw persoonlijke wensen op te luisteren en te begeleiden.

Lees meer

DE NIEUWE LEKKERBEK // VERTROUWD MET SMAAK