Keuze voor gans de tafel, minstens 1 week op voorhand vast te leggen en enkel voor groepen vanaf 10 personen.

Feestmenu €40/p


HAPJES
Trio van fingerfood feesthapjes van de chef

VOORGERECHT
Gebakken kabeljauw met tomatentartaar, champagnesaus en rucola of
Duo van gemarineerde en gerookte zalm met appel en dressing of
Tartaar van rund met kruidenslaatje of
Risotto met champignons en Parmezaanse kaas of
Voorgerecht suggestie van de maand of
Salade folle: ¼ kreeft, gerookte zalm, grijze garnalen, pata negra ham en ganzenlever (+€5)

TUSSENGERECHT
Duo van sorbet; passievrucht en framboos of
Coupe kolonel: citroensorbet met vodka of
Roomsoep naar keuze of
Kreeftensoep of bouillabaisse (+€5)

HOOFDGERECHT
Duroc d’Olives varkensfilet met mosterdsaus, groentenkrans en kroketten of
Kalfsribeye met bordelaisesaus, groentenkrans en gratinaardappelen of 
“Catch of the day” met garnalensaus, krokante groenten en pureeaardappelen of
No Meat balls in tomatensaus met erwten en pureeaardappelen of
Hoofdgerecht suggestie van de maand of
Rund filet puur met truffelsaus, groentenkrans en krielaardappelen (+€5)

NAGERECHT
Trio verwenbord of
Bavarois van chocolade met Engelse room of
Panna cotta met rodevruchtencoulis of
Seizoenfruitsalade of
Nagerecht suggestie van de maand of
Feestijstaart met vers fruit (+€5)

Opties

  • Supplement hoofdschotel (bij rund filet puur) €5/p.

  • Springkasteel gratis van 01/04 tot 01/10

  • Verzorgde menukaarten met de geselecteerde menu en wijnen gratis

Organisatie

De keuze van de gerechten dienen op voorhand gemeld te worden en worden voor het volledige banket voorzien. Persoonlijke bespreking van uw feest kan iedere donderdag en zaterdag tussen 14u en 18u mits afspraak. Aanpassingen zoals allergieën en speciale diëten zijn mogelijk. Tafelschikking is belangrijk, tafels van 6-8-10 personen


Vragen? Contacteer ons vrijblijvend.

DE NIEUWE LEKKERBEK // VERTROUWD MET SMAAK